21 Şubat 2016 Pazar

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick İzlenim

HERKESE MUTLU GÜNLER

Satışa sunulduğu andan bu zamana kadar gerçekten çok satılan Golden Rose markasının likit mat rujlarını bir çoğunuz istisnasız görmüşsünüzdür. Satışa sunulduğundan tam bir hafta sonra bende dışarıdayken rastgele Golden Rose'un standıyla karşılaşmışken merakla satın alıp bir deneyeyim dedim. İyiki de demişim , çok memnun kaldığım bir ürün oldu. Biliyorsunuz ki ColourPop markasının maalesef Türkiye'de satışı yok ve yurtdışı gönderimi de yapmıyor. Elbette çeşitli hesaplar satışını yapıyor ama 6 dolar olan bir ürünü, kargosuz olarak 58 TL'ye satıyorlar. Bu şekilde almak benim için fazlasıyla saçma olduğu için şimdilik o markanın ürünlerini askıya aldım diyebilirim.
Golden Rose'un bu serisindeki bazı renkler ColourPop markasının mat serisine çok benziyor diyebilirim. ColourPop mat serisinin yapılarından maalesef ki bir fikir sahibi değilim ama Golden Rose'un bu serisinden çok memnun kalacağınıza kefil olabilirim. Kolay bir sürümü var. Çok tatlı bir kokusu var. Kalıcılığı gerçekten çok iyi hiç bir şekilde bozulma falan yapmıyor. Matlığı zaten efsane.
Gerçekten dudağınıza çok sağlam bir şekilde sabitleniyor ,çıkartmanız için baya bir çitilemeniz gerekebiliyor. İlk sürüldüğü an ıslak bir görünüm sağlıyor fakat saniyeler sonra %100 mat bir yapıya dönüşüyor.
Renk skalası oldukça geniş.
Şuan için bende iki tonu mevcut ama zamanla hoşuma giden diğer renklere de hiç kuşkusuz bir şans vereceğim.
Bendeki renkler 03 ve 10 numaralı olanlar.
10 numara biraz ColourPop mat rujlardan Trap'a benziyor gibi , 03 numarada gerçekten çok tatlı bir pembe tonu.
Satın alırken satış danışmanı bayan en çok satılan renklerin de bu ikisinin olduğunu söylemişti.
Fiyatları da gayet uygun; 16.90

Herkese çok mutlu günler dilerim :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder