15 Ekim 2015 Perşembe

FAYDALI ANANAS

HERKESE MERHABALAAR
Ananas kokusuyla , lezzeti ile benim tüketmekten çok hoşlandığım bir meyve.Her meyvenin olduğu gibi ananasında bir çok bilinen veya bilinmeyen yararı faydası var, ben sizlere biraz bunlardan bahsedeceğim.
Bilindiği üzere ananas tropikal bir meyvedir.İlk olarak 1493 senesinde karayip adalarında keşfedilmiş.Bu faydalı meyve insan vücudunun ihtiyaç duyduğu bütün vitaminleri sağlayıcıdır..Kilo sorunu yaşayanlar içinde gayet yardımcı olan bir meyvedir ve yağ yakıcı özelliği bulunur.Vücudunuzdaki yağ birikmesini önleyicidir.Kanser gibi ölümcül hastalığa karşı vücudumuzun bağışıklık sistemini harekete geçiricidir.Tansiyon düşürücüdür.Stres gidericidir.Cildi güzelleştirici özelliği vardır.Öksürük geçirici ateş düşürücüdür.Tüm bunların yanında çok lezzetli bir meyvedir.
Ananas alırken dikkat etmeniz gereken minik detaylara önem vermek gerekiyor ve bunların en önemli olanları canlı yeşil yaprakları olması , yumuşak bir ananas olmasıdır.
Kesinlikle tercih edebileceğiniz bir meyvedir tabiki yine de tercihinize kalmış bir şeydir , yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyoruum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder